top of page
MariekeZelissePhotography-3236.jpg

ONDERNEMERS
/

Beste ondernemer, 

Het regent lichtjes in Delft, van 13 tot en met 18 december! Niet alleen in de historische binnenstad, maar dit jaar ook daarbuiten. Voor het eerst sinds corona is er weer een Lichtjesavond te vieren. Of beter gezegd: een Lichtjesweek, waarbij elke dag iets te doen is in Delft. Dit jaar een andere opzet waarbij de focus ligt op een programma verspreid over de week en over de stad. 

 

Wil je iets organiseren tijdens Lichtjesweek? Meld je activiteit hieronder aan, zodat dit meegenomen kan worden in de vergunningprocedure en promotie van Lichtjesweek (creatief conceptbureau De Burgemeesters en de gemeente Delft) en de promotie van de Winter in Delft periode (Delft Marketing). Na je aanmelding zullen je gegevens worden doorgestuurd om op te nemen in de Uitagenda van Delft Marketing.

CONTACT

/

Heb je vragen over de communicatiecampagne van Lichtjesweek? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. 

Lichtjesweek

015-7009718

info@lichtjesweek.nl

Postbus 1062

2600 BB Delft

ALGEMENE INFORMATIE

/

Naam: Lichtjesweek 2022

Periode: Dinsdag 13 t/m zondag 18 december 2022

Bijzonderheden:

Lichtjesavond op dinsdag 13 december

- Santa Run op zondag 18 december

aanmelden

AANMELDEN ACTIVITEITEN
/

Organiseer jij tijdens Lichtjesweek een activiteit ? Meld dan hieronder jouw activiteit aan. De deadlines zijn al verstreken, dus het is niet meer mogelijk om mee te worden genomen in de vergunningaanvraag van Lichtjesavond (13 december). Andere dagen (14 t/m 18 december) is het nog wel mogelijk om meldingplichtige (kleine) activiteiten te organiseren. Dien in alle gevallen alsnog je activiteit in zodat wij deze mee kunnen nemen in de marketing en kunnen kijken wat er alsnog mogelijk is.

bottom of page