• Redactie

MEEHELPEN OP LICHTJESAVOND DELFT?


Op dinsdag 11 december gaan De Donkere Dagen van Delft officieel van start met een van de grootste kerstevenementen van Nederland: Lichtjesavond. Wat ooit begon als activiteit rondom de ontsteking van de lichtjes in de kerstboom is in twintig jaar tijd uitgegroeid tot een bijzonder spektakel, waarnaar Delft en omstreken ieder jaar weer uitkijkt. Tijdens Lichtjesavond worden 30.000 tot 40.000 bezoekers verwacht in de Delftse binnenstad. Om al die bezoekers te voorzien van de juiste informatie en/of (loop)richting kunnen De Burgemeesters wel wat hulp gebruiken!

Help jij mee?

Organisator De Burgemeesters zoekt vrijwilligers die op 11 december komen ondersteunen tussen 16:00 en 22:00 uur. Welke functies hebben zijn er beschikbaar?

> Het begeleiden van de looproutes:

- Het sturen van bezoekers en ondersteunen in crowd management;

- Het beantwoorden van vragen van bezoekers.

> Het ontvangen en begeleiden van optreedgroepen en koren.

Wat krijg je ervoor terug?

Wat fijn dat je gaat helpen! Daarom zorgen De Burgemeesters voor een kleinigheidje. Naast eten en drinken voorzien ze jou van professionele kleding en ontvang je een Lichtjesavond kerstpakket.

Kom je als club en/of vereniging?

Ook voor iedereen die namens een club of vereniging komt wordt er eten en drinken, kleding en benodigdheden voor het uitvoeren van de functie geregeld. Daarnaast wordt er een bijdrage aan de club- verenigingskas gedaan.

Neem contact op

Kom jij helpen tijdens Lichtjesavond Delft? Stuur een e-mail naar vrijwilligers@deburgemeesters.nl en er wordt contact met jou opgenomen!