• Redactie

GEZELLIG SCHAATSEN BIJ DE OVERDEKTE SCHAATSBAAN VAN WINTERS DELFT


Vanaf vrijdag 7 december tot en met zondag 6 januari vindt Winters Delft plaats bij X op de campus van de TU Delft aan de Mekelweg. Dit jaar is er ruim 800 vierkante meter ijspret, is de hoofdbaan volledig overdekt en is er een aparte krabbelbaan voor de kleine schaatsliefhebbers. Daarmee behoort Winters Delft tot één van de grootste tijdelijke schaatsbanen van Nederland!

Winters Delft is elke dag geopend vanaf 09:00 uur in de ochtend tot en met 21:00 s ’avonds. In de eerste twee weken van de schaatsbaan zijn er door de weeks speciale tijdsblokken gereserveerd voor het schoolschaatsen. Vanwege het schoolschaatsen zijn de reguliere bezoekers vanaf 12:00 uur van harte welkom bij Winters Delft. Check voordat je Winters Delft bezoekt online nog even de specifieke openingstijden want met de feestdagen kunnen deze afwijken.

Bij Winters Delft kun je aan de kassa een toegangskaartje kopen en je schaatsen huren. Geen zin om in de rij te wachten? Dan kun je de tickets ook al online bestellen! Naast een dagkaart en schaatshuur kun je ook een stempelkaart of een passe-partout kopen. Met een stempelkaart kun je 6 keer komen schaatsen en met een passe-partout heb je onbeperkt toegang! Handschoenen vergeten of glij ijzers nodig? Die zijn ook te koop!

Klaar met schaatsen? Warm je dan lekker op in het knusse Café X. Gezellig met familie, vrienden of collega’s loungen, borrelen of lekker eten. Stuur jou leukste schaatsfoto naar info@wintersdelft.nl en maak kans op gratis toegangskaartjes!