• Redactie

DELFTSE THE VOICE OF HOLLAND DEELNEEMSTER OP HET HOOFDPODIUM VAN LICHTJESAVOND


Heb je afgelopen vrijdag The Voice of Holland gekeken? Dan zal de Delftse Jet van der Steen je niet zijn ontgaan. Alle juryleden draaiden om tijdens haar spetterende auditie waarbij ze het nummer Turning Tables zong.

Eerder hebben we al verklapt dat oud The Voice of Holland deelnemer (en ook Delftenaar) Sotiri Antonakoudis (VIDEO) op het hoofdpodium staat tijdens de openingsshow van Lichtjesavond 2018, vandaag heeft organisator De Burgemeesters ook de 16 jarige Jet van der Steen weten vast te leggen. "Hoe tof is het dat ze direct voor duizenden mensen kan optreden, deze kans wilde we niet laten liggen" vertelt Maartje Tan van De Burgemeesters.

Alle juryleden hebben hun stoel gedraaid voor Jet en haar keuze viel uiteindelijk op team Anouk. Binnenkort kunnen we Jet bekijken in the battles, maar rond 19:30 uur doet ze op 11 december haar auditie nummer nogmaals op de Markt. Benieuwd hoe dat zal gaan klinken? Bekijk de auditievideo hieronder.