• Redactie

WAT DOE JIJ MET KERSTAVOND?


Een kerstival bij 't Postkantoor, bingo spelen bij de Oude Jan of dansen in de Sjees. Voordat je met familie en vrienden aan tafel gaat, kan je nog even genieten van een aantal leuke feestjes op kerstavond in Delft. De drie hoogtepunten hebben wij voor je op een rijtje gezet.

 

1. KERSTIVAL

/

Op maandag 24 december kan je naar Kerstival in 't Postkantoor. Er zijn foodtrucks (Smoke Masters, Of je worst lust, de Snertbus en Piece of Cake. Optredens van De Baron, Huub Henk en Harrie en o.a. DJ PJ. Natuurlijk zullen ook de cocktails, fotobooth en gluhwein niet ontbreken! Een kaartje kost 10 euro en is hier te bestellen.

 

2. KERSTAVOND IN DE SJEES

/

Voor heel veel Delftenaren inmiddels een traditie. Op 24 december gaan om 20.00 uur de voetjes van de vloer in De Sjees met DJ Layon Nais.

 

3. DOND(E)ROP BINGO IN DE OUDE JAN

/

Terug van weg geweest: Bingo in de Oude Jan. Vanaf 20:00 uur starten ze met het weggeven van de bingo kaarten. Bij de aanschaf van 2 Don Drop vodka krijg je één bingo kaart. Don Drop wordt de hele avond verkocht voor maar €1,- per stuk. Na 22:30 kan je geen bingo kaarten meer krijgen en gaat de trekking beginnen. De nummers komen razendsnel voorbij, dus goed opletten. De hoofdprijs? Een Don Drop fles van maar liefst 3 liter!

 

Mis je nog een feestje in onze agenda? Mail jouw activiteit naar info@donkeredagenvandelft.nl