• Redactie

DE HIGHLIGHTS VAN WEEK 51


Tijdens De Donkere Dagen van Delft worden er talloze leuke activiteiten georganiseerd in de binnenstad van Delft. Om je te helpen kiezen hebben wij de drie hoogtepunten van deze week voor je op een rijtje gezet. Voor het volledige activiteitenoverzicht kijk je hier.

 

1. #KERSTFEESTJE

/

Op vrijdag 21 december wordt de kerstvakantie afgetrapt met het kerstfeestje in STECK! Daniël Thomasso draait deze avond alle plaatjes. Met je kersttrui aan is dit dé avond om de kerstballen uit je broek te zingen met al jou vrienden. Tickets voor deze avond kosten € 5,00 aan de deur.

 

2. 'EEN DAME VAN STAND' GESPEELD DOOR DELFTSE TONEELVERENIGING DE FLITS

/

De Flits presenteert de filmbewerking ‘Een Dame van Stand’, gebaseerd op ‘The Lady in the Van’. De voorstelling wordt nog maar een paar keer gespeeld, op 21 en 22 december.

‘Een dame van stand’ gaat over een keurige wijk waar de komst van een dakloze, onverzorgde dame, die in een onooglijke bus woont, voor verwarring en ongenoegen zorgt. Dan strijkt zij ook nog langdurig neer op de oprijlaan van de schrijver Alan Bender. Tegen wil en dank ontstaat er een soort relatie tussen Alan en de oude dame.

Tickets voor de voorstelling zijn hier te koop.

 

3. VOORBIJ DE TIJD - EEN ZELF BEDACHT SPROOKJE

/

In samenwerking met Vrienden van de Dansacker presenteert Dansschool de Dansacker 'Voorbij de Tijd'. Het (zelfbedachte) sprookje neemt jou middels diverse dansvormen mee in een kerstverhaal met een lach en een traan.

Een sprookje gedanst door alle leerlingen van De Dansacker. Geen losse dansen, maar een aaneengesloten verhaal. Je ziet in deze voorstelling ballet, hiphop, breakdance, streetdance, musical-jazz dans en moderne dans in diverse leeftijdsgroepen.

Tickets voor deze dansvoorstelling zijn hier te koop.

 

Organiseer jij ook een leuke activiteit tijdens De Donkere Dagen van Delft? Mail jouw activiteit naar info@donkeredagenvandelft.nl