• Redactie

3 DAGEN LANG FILMS KIJKEN IN DE OPENLUCHT


Voor het aller eerst wordt er dit jaar door De Donkere Dagen van Delft een 3 dagen lange openluchtcinéma georganiseerd. Op 27, 28 en 29 december kun je op het Doelenplein winters vertoeven. Wat is er nou knusser dan met je vrienden, familie of geliefden een film kijken met winterse gezelligheid? Tijdens deze avonden zullen de knusse kerstfilms Frozen, A Muppet Christmas Carol en Pursuit of Happiness worden getoond. 🎄✨

Het plein zal in winterse stijl worden aangekleed met onder andere priklicht, vuurkorven, heaters en warme kleden. Een plekje in de cinéma kun je reserveren voor €6,50 incl. heerlijke oliebol. Tijdens iedere film is er een kleine pauze om jezelf te voorzien van iets lekkers en het toilet te bezoeken!

Het programma: 𝗗𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟳 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 Frozen (NL) 16:00 - 18:30 𝗩𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟴 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 A (muppet) Christmas Carol 20:00 - 22:00 𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟵 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 Pursuit of Happiness 19:45 - 22:00

Voor tickets en updates over de Winterse Openluchtcinéma klik je hier.