• Redactie

KOM JIJ HET NIEUWE JAAR INLUIDEN OP DE MARKT?


Op 5 januari is het weer zover: voor de tweede keer wordt de Delftse Nieuwjaarsborrel georganiseerd door de Delftse ondernemers en de Gemeente Delft op de Markt. Iedereen is uitgenodigd, kom jij ook?

De vertrouwde nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Delft wordt dit jaar voor de tweede keer samen met de Delftse ondernemers georganiseerd op de Markt. De Markt wordt omgetoverd tot een sfeervol winterplein, waar voor iedere Delftenaar een lekkere kop soep en een warme glühwein klaar staat.

Samen met politici, inwoners en ondernemers wordt tussen 17:00 en 19:00 geproost op het nieuwe jaar. Ook zal burgemeester Marja van Bijsterveld een nieuwjaarstoespraak houden, waarmee de Donkere Dagen van Delft officieel afgesloten worden en het startsein wordt gegeven voor het Gouden Eeuwjaar.

Iedereen is uitgenodigd voor de Nieuwjaarsborrel. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf hier aanmelden.