• Redactie

NAAR WELK FEESTJE GA JIJ MET OUD & NIEUW?


Tijdens oud en nieuw worden er ook dit jaar weer verschillende feesten georganiseerd in de Delftse binnenstad, waar jij met al jou vrienden champagne kunt drinken en het nieuwe jaar in kunt dansen. Om het makkelijker voor je te maken om te kiezen hebben wij alle feestjes op een rijtje gezet!

 

1. BACK TO THE MUSIC

/

Ga jij ook zo lekker op Shutdown van SFB? Kan je niet stil staan als je Low van Flo Rida hoort? Of sta je ook altijd mee te zingen op de track What's Luv van Fat Joe en Ashanti? Voor € 26,70 dans jij op al deze urban classics tijdens oud en nieuw in de Vak. Tickets zijn hier te koop.

 

2. STERRENSTOF! NYE

/

Kom jij de sterren van de hemel dansen? Tijdens Sterrenstof! NYE wordt al het beste van STECK in 2018 nog eens herhaald. Nog geen tickets voor Sterrenstof! NYE? Dan moeten we je teleurstellen, het feestje is uitverkocht. Wel staan er af en toe tickets op Ticketswap.

 

3. OFF x NYE CELEBRATION

/

De Ciccio wordt op nieuwjaarsavond omgetoverd tot een echt feestpaleis. De beste DJ's van de Randstad worden uitgenodigd om samen met jou tot in de vroege uurtjes knallend het nieuwe jaar in te gaan. Tickets voor off x NYE celebration kosten € 19,50 en zijn hier te koop.

 

4. NACHTPLOEG

/

Voor dit feestje worden de beste paarden van stal gehaald. Hét beste kroegfeestje van Delft tijdens oud en nieuw. Onder andere feestbeest DJ PJ staat achter de draaitafels deze avond. Tickets voor Nachtploeg kosten € 14,50 en zijn hier te koop.

 

5. OLD & NEW DISCO PARTY

/

Meer zin om tijdens oud en nieuw te dansen op classics uit de 70's, 80's & 90's? Kom dan naar de Flora! Poets je beste dansschoenen, trek je foutste glitterpak uit de kast en kom schaamteloos en ongeremd gezellig het nieuwe jaar in swingen. Entree voor dit feestje kost € 10,00 en kan alleen contant aan de deur betaald worden!

 

Organiseer jij ook een activiteit tijdens oud en nieuw in Delft? Mail jouw activiteit naar info@donkeredagenvandelft.nl