• Redactie

5 x wat je niet wil missen deze laatste Donkere Dagen

De Donker Dagen van Delft zijn al bijna weer voorbij, maar dat betekend niet dat er dit wekend niets leuks meer te beleven is in de stad! De redactie zette de 5 dingen die je in de laatste Donkere Dagen van dit jaar niet wilt missen op een rijtje.

gif
 

1. Stadsbal Delft #12 bij Theater de Veste

Begin het nieuwe jaar goed en kom naar de wintereditie van Stadsbal Delft in Theater de Veste deze zaterdag. Een sfeervolle uitgaansavond, waar volop gedanst kan worden in verschillende dansstijlen. Voorafgaand aan het bal worden leuke workshops gegeven. Het voorprogramma begint om 19:00 uur en het bal zelf om 20:30 uur. Je koopt je ticket voor het stadsbal hier.

 

2. Nieuwjaarsfuifje bij Café de Tobbe

Knallend het nieuwe jaar in? Met het nieuwste feestduo “altijd dorstig” achter de draaitafel, belooft het een gezellige eerste zaterdag van het jaar te worden bij Café de Tobbe. Dus laat die goede voornemens maar lekker thuis. Je kunt vanaf 21:00 uur een dansje wagen en de entree is gratis.

 

3. Nog een laatste pirouette draaien bij Winters Delft

Zaterdag en zondag zijn de laatste dagen waarop je nog kunt genieten van al het ijspret op de schaatsbaan van Winters Delft. De baan is open van 09:00 tot 21:00 uur geopend. Sluit jij de kerstvakantie af op het ijs? Wij gaan nog een pirouette draaien om het af te leren!

 

4. Kerstvakantie workshops bij Science Centre Delft

Wil je zelf ontwerpen, uitvinden of bouwen? Volg dan een workshop bij het Science Centre Delft!

Zaterdag en zondag zijn er de laatste kerstvakantie workshop waar je onder begeleiding van TU Delft studenten zelf kunt onderzoeken en bouwen. Kijk hier voor de beschikbare workshops.

 

5. Live op Zondag bij Café-Restaurant de Wijnhaven

Ron Walter, muziekdocent en een van de zangers/ gitaristen van de befaamde voormalige Delftse Zappa Tribute band Cuccurillo Brillo Brullo, weet z’n passie voor de soul en funk en rock’n roll op verfijnde wijze weer te geven onder de artiestennaam Walter and friends. En om ons nu op een lekkere muzikale manier door die lange lange wintermaand januari heen te helpen speelt Walter samen met de 2 meterlange lange sax koning Wouter Kiers. Kom zondag vanaf 15:30 uur gratis van hun genieten!


Wil jij volgend jaar als eerste op de hoogte worden gebracht van alle activiteiten in Delft tijdens de Donkere Dagen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief !