• Redactie

De Biergarten op het Heilige Geestkerkhof komt terug!

Net als afgelopen jaar tovert Café de Oude Jan het Heilige Geestkerkhof om tot een heuse Biergarten. Verwacht lekkere speciaalbieren, typische Duitse gerechten en bijbehorende muziek. Nieuw dit jaar is het reserveren van een eigen tafel. Net als tijdens het echte Oktoberfest boekt de bezoeker van te voren zijn/haar tafel met een groep om zo verzekerd te zijn van een plek in de garten.


Maar er is meer nieuw dit jaar! Na Lichtjesavond blijft de Biergarten nog een aantal dagen staan en volgen er nog meer leuke activiteiten. Zo is er op donderdag 12 december, vanaf 19:00 uur, de tweede editie van de Delftse Horeca Pubquiz, waarin verschillende Delftse horeca teams het tegen elkaar zullen opnemen. Wil jij er bij zijn? Stuur een mailtje naar delftsehorecapubquiz@gmail.com met de naam van de horeca zaak, de naam van de teamcaptain en de hoeveelheid deelnemers in jouw team (minimaal 3, en maximaal 8; personeel en eventueel vaste gasten).


Op vrijdag 13 december, vanaf 17:00 uur, is er in de Biergarten de Hollandse Borrel XL. Iedereen komt hier samen en geniet van Hollandse hitjes die gedraaid worden door DJ’s Hein & Ken. Ze serveren er wat Hollandse hapjes en drankjes bij en het feest is compleet.


Als afsluiter is er zaterdag 14 december, vanaf 20:30 uur, Funky Piano's. Er wordt een knallend feest gegeven, met gratis entree en volop bekende 80’s & 90’s & 00’s hits. Funky Piano’s is de nieuwste piano en live entertainment sensatie van Nederland. Het is een combinatie van ervaren, showrijke pianisten met jarenlange podium ervaring, een drummer en een fabuleuze zangeres die garant staan voor 100% feest. Zij zorgen voor een unieke avondvullende, energieke en muzikale show vol met meezingers


Benieuwd wat er nog meer tijdens De Donkere Dagen van Delft te beleven is inde stad? Bekijk dan hier het volledige activiteitenoverzicht.