• Redactie

Te doen in Delft op kerstavond

De kerstdagen staan nu echt voor de deur. Morgen worden de eerste pakjes onder de kerstboom open gemaakt tijdens kerstavond. Heb jij nog geen plannen voor deze gezellige avond? In Delft is genoeg te beleven voor een ieder die nog niet wil toegeven aan de kerstdiners. De redactie zet alle activiteiten voor kerstavond voor je op een rijtje.


gif
 

Dineer en doneer bij Café-Restaurant de V

Bij Café-Restaurant de V kun je traditiegetrouw boerenkool met worst eten. De opbrengsten inclusief fooien gaan naar de Delftse voedselbank. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel kunt u reserveren voor twee tijden: 17:30 tot 19:30 uur of vanaf 19:45 uur.

 

Gin-Gle Bells Christmas Karaoke bij de Gist

Onder begeleiding van de Microfoonman kun je op kerstavond bij de Gist genieten van speciale Gin deals en zing je jouw lievelings kerstnummers tijdens de speciale kersteditie van de karaoke party. Vanaf 17:30 uur kun je de longen uit je lijf komen zingen.

 

De Sjees Kerstborrel bij Grandcafé de Sjees

Voor ouderwetse gezelligheid met DJ Layon Nais, gin tonics en Mariah Carey kun je op kerstavond terecht bij de enige echte Sjees Kerstborrel. Van 20:30 tot 02:00 uur kun je terecht voor een drankje en een dansje.

 

Foute Kerstavond bij Café de Tobbe

Op kerstavond klimt Feestdj Aad achter de draaitafel van de Tobbe. Er zijn geen kaartjes nodig, de toegang is gratis en het wordt éxtra fout! Vanaf 21:00 uur begint het foute feestje.

 

Fijne Kerst borrel bij Fijn Bar & Kitchen

Op kerstavond is Fijn Bar en Kitchen de plek waar je met vrienden en/of familie een top avond kunt beleven. Voor €19,95 kun je onbeperkt proosten en zelfs de hapjes zijn hierbij inbegrepen! De verwarmde tent en het gezellige personeel staat van 21.00 tot 01.00 uur voor je klaar

 

Hoe fouter, hoe beter bij Bierhuis de Klomp

Bij Bierhuis de Klomp komt op kerstavond Karg plaatjes draaien en hij neemt obscure en minder obscure elpees en singles mee uit zijn collectie. Hoe fouter de plaat, hoe beter... Vanaf 17:00 uur kun je hier terecht.

 

Nachtdienst bij de Kurk

Tijdens de Kurknachtdienst wordt er uit volle borst meegezongen, gedanst met iedereen die je tegenkomt en de (mis)wijn en het (mis)bier vloeien rijkelijk in de gezelligste kerk van Delft. DJ Santa Coers draait deze Kurkmis tot diep in de nacht de lekkerste Christmas carols, vanaf 22:00 uur.

 

Ciccio's grote kerstfeest bij Ciccionina

Met het Ciccionina kerstfeest kun je je goed voorbereiden op alles wat je de komende dagen nog voor of tussen je kiezen krijgt. Geniet deze avond van al het moois uit de Ciccionina kerststal met een bomvolle programmering in twee zalen. Vanaf 23:00 uur kun je hier terecht.


Benieuwd naar wat er de komende dagen nog meer te doen is in Delft? Je leest het volledige programma in de agenda.