• Redactie

Kom schaatsen op een van de grootste tijdelijke schaatsbanen van Nederland

Mocht het niet hard genoeg gevroren hebben om op de Delftse grachten te schaatsen, dan kun je altijd terecht voor schaatsplezier bij Winters Delft. De schaatsbaan is van vrijdag 6 december tot en met zondag 5 januari te vinden bij X van TU Delft aan de Mekelweg 8. Let wel op, dit adres ligt buiten het centrum van Delft, op zo’n 10 minuten fietsen van de binnenstad. Wel is er voldoende parkeerplaats!


Winters Delft is één van de grootste tijdelijke schaatsbanen van Nederland met een overdekte hoofdbaan, een aparte krabbelbaan voor de kleine schaatsliefhebbers en een speelse skateway. Gegarandeerd schaatsplezier hier voor jong en oud. De Schaatsbaan is tussen 6 december en 5 januari iedere dag geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur. Van maandag tot en met vrijdag zijn reguliere bezoekers welkom vanaf 15:00 uur in verband met schoolschaatsen. Tickets zijn te koop aan de kassa of via wintersdelft.nl.

Benieuwd wat er tijdens De Donkere Dagen van Delft allemaal nog meer te doen is in Delft? Bekijk hier het volledige evenementenoverzicht.