• Redactie

Loop jij ook mee met de lampionnenoptocht?

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Dat betekend dat De Donkere Dagen nu echt bijna aangebroken zijn. Om Delft op te lichten in deze periode worden komende dinsdag, tijdens Lichtjesavond, de lampjes in de kerstboom ontstoken. Ook de lichtversieringen boven de grachten twinkelen er al op los. Maar om nóg meer licht naar de stad te brengen, organiseert winkeliersvereniging de Klis een lampionnenoptocht door de stad! Loop jij ook mee?


Op zaterdag 21 december kan iedereen, jong én oud, deelnemen aan een heuse lampionnenoptocht. Om 16:30 uur wordt er verzameld bij de Oostpoort, waar om 17:00 uur de tocht zal beginnen. Vanaf de Oostpoort loopt te optocht via de Beestenmarkt, naar de Markt. Om 18:00 uur finishen de lopers bij de Oude Kerk, waar de ondernemers van winkeliersvereniging de Klis op de lopers wachten met lekkere warme chocolademelk.


Deelnemen aan de optocht is gratis en voor iedereen. Maak of koop een mooie lampion en wandel gezellig mee. Wist je trouwens dat je tijdens Lichtjesavond op de Beestenmarkt een Lampion kunt knutselen als onderdeel van Lichtjesavond Junior? Kom dat even goed uit! Het volledige programma van Lichtjesavond kan je hier bekijken.