• Redactie

McDonald's Delft: de trotse nieuwe partner van Lichtjesavond!

McDonald’s Delft is trotse partner van Lichtjesavond en draagt graag haar steentje bij aan dit sfeervolle en bijzondere stadsevenement dat is uitgegroeid tot een landelijk spektakel.


McDonald’s heeft een historische band met Delft welke teruggaat naar de begin jaren 90. De prachtige stad Delft was niet voor niets kanshebber om de eerste McDonald’s in Nederland (en Europa) te openen. Oprichter Ray Kroc was meteen fan. Jarenlang heeft er Delfts Blauw in zijn kantoor gehangen. Ondertussen is McDonald’s met 2 restaurants al 30 jaar een begrip in deze mooie historische stad. Ze zijn dan ook trots om binnenkort op de Brabantse Turfmarkt neer te strijken.

McDonald’s Delft Noord is een van de grootste McDonald’s restaurants in Nederland en is 24 uur per dag open. Daarnaast kun je hier terecht voor een van de heerlijke McCafé koffies en patisserie. McDonald’s Delft Centrum is dit jaar begonnen met McDelivery via de Uber Eats app. Zo kun je altijd op jouw moment en op jouw manier je favorieten bestellen of laten bezorgen.


Op Lichtjesavond worden er voordeelbonnen en leuke maskertjes voor de kids uitgedeeld. Wat is er nu makkelijker (en lekkerder) dan een korte stop bij McDonald’s tussen al het moois wat Lichtjesavond biedt. ‘Always Open For Good Times’ - net als de binnenstad tijdens De Donkere Dagen van Delft, vol warmte en gezelligheid.

Namens McDonald’s Delft: alvast een heel gezellige Lichtjesavond!