• Redactie

Nieuwe mediapartner: eindelijk mogen wij dit nieuws bekend maken!


Tijdens Lichtjesavond rukt Delft en omstreken (en verder) massaal uit naar de binnenstad om met elkaar het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom te vieren. Afgelopen jaren werd er altijd al een livestream van het podium programma op de Markt gemaakt, welke een ieder die niet fysiek aanwezig kan zijn thuis vanaf de bank kon volgen. Maar dit jaar wordt deze livestream wel heel bijzonder en professioneel. Na maanden lange besprekingen, vergaderingen en plannen schaven mag het nieuws nu eindelijk naar buiten: TV West gaat een live uitzending maken van Lichtjesavond Delft.


Voor organisator van Lichtjesavond De Burgemeesters was het al een aantal jaren een droom om een professionele uitzenging te maken van Lichtjesavond. Via deze weg kunnen namelijk, nog beter dan voorheen, de thuisblijvers meegenieten van het spektakel wat zich op de Markt afspeelt. Ook wordt deze livestream uitgezonden op LED-schermen op het Doelenplein en de Beestenmarkt.


Met dank aan o.a. Delft Marketing en SCMD reist een heel circus bestaande uit maar liefst 6 camera's (waarvan 1 crane), een audio wagen, een regie wagen en meer dan 25 man personeel af naar Delft om de uitzending te realiseren.


De uitzending is op dinsdag 10 december live te volgen op TV West, app en web en wordt in de week voor kerst nog een keertje herhaald. Meer informatie en tijden worden binnenkort bekend gemaakt.