• Redactie

Opletten: verschillende ingangen op de Markt zijn afgesloten tijdens Lichtjesavond.

Op de website van Lichtjesavond lezen we onder de bezoekersinformatie één grote wijziging vergeleken afgelopen jaar. Er werden al verschillende veiligheidsmaatregelen genomen op en rondom de Markt, maar dit jaar zijn er voor het eerst verschillende ingangen afgesloten. De verklaring hiervoor luidt als volgt:

Tijdens Lichtjesavond is het druk op de Markt. Op het plein wordt daarom wegens veiligheid een maximaal aantal mensen toegelaten, die bij ingang worden geteld door speciale camera's. Is de Markt vol? Dan gaan de hekken dicht. U mag dan niet meer op de Markt. Deze maatregelen neemt de organisatie, in opdracht van gemeente Delft en veiligheidsdiensten voor uw veiligheid.  Deze maatregel geldt voor de kinderopening op 17.45 uur, en voor de twee shows daarna. Kunt u niet terecht bij de show om 18.45 uur? Ga dan naar de show om 20.00 uur. Beide zijn precies hetzelfde. 


Wil je weten waar de Markt precies is afgesloten? Bekijk onderstaande kaart of lees hier de informatie van organisator De Burgemeesters. Benieuwd naar het programma, die lees je hier.