• Redactie

Oproep: aan wie denk jij tijdens Lichtjesavond?

Tijdens Lichtjesavond denken we aan de mensen om ons heen, maar ook aan hen die niet meer bij ons zijn. In samenwerking met hoofdpartner De Laatste Eer is organisator De Burgemeesters opzoek naar twee verhalen binnen het thema: voor wie branden de lichtjes in jouw kerstboom?


De regisseur van Lichtjesavond bedenkt en realiseert samen met de artiesten een speciaal muzikaal programma rondom de ontsteking van de lampjes in de kerstboom. De openingsshow op de Markt, die plaatsvindt vanaf 18.30 uur, is daarmee het absolute hoogtepunt van Lichtjesavond. Maar dit jaar wordt het een klein beetje anders. Want de twee verhalen die worden uitgekozen, die staan tijdens de openingsshow centraal. Hoe dat precies eruit gaat ziet, dat houden De Burgemeesters nog even geheim, wel geven ze aan dat het bijzonder gaat worden. Niet alleen omdat de duizenden bezoekers op het plein worden meegenomen in het verhaal, ook omdat de volledige openingsshow dit jaar live wordt uitgezonden via TV West. De uitgekozen verhalen zullen daarom vantevoren al op beeld worden opgenomen.


Aan wie denk jij?

Wie stond er afgelopen jaar altijd voor jou klaar, wie verdient het om een keer in het zonnetje te worden gezet of wie heeft een bijzonder plekje in jouw hart. Wil jij jouw verhaal delen met de bezoekers van Lichtjesavond? Stuur deze dan nu in via info@deburgemeesters.nl