• Redactie

Te doen in Delft met oud en nieuw

Het is bijna zover! Het afgelopen decennium wordt morgen afgesloten en met elkaar zullen we proosten op een gezond en voortvarend 2020. Uiteraard kunnen we deze gezellige avond niet voorbij laten gaan zonder feestje. De redactie zet alle activiteiten voor oud en nieuw voor je op een rijtje.

gif
 

F-oudjaarsborrel bij de Oude Jan

Vanaf 15:00 uur begint het feestje bij de Oude Jan, waar traditiegetrouw tot 20:00 uur geborreld wordt. DJ's Hein&Ken zorgen ervoor dat dit weer gepaard gaat met foute hits. Daarnaast verzorgen zijn er natuurlijk oliebollen en Hollandse hapjes.

 

KURK Nachtwacht MMXX bij Eet een Proeflokaal de Kurk

Voor de 25ste keer organiseert de Kurk een feest tijdens de jaarwisseling. Sinds drie jaar bestormen de DJ's van de Nachtwacht elk weekend het podium van de Kurk om het leukste kroegfeestje van Delft neer te zetten en dát doen ze met Oud- & Nieuw in de MMXX versie. Ze luiden een nieuw decennium in met de hedendaagse draai-brigade DJ Coers en DJPJ! Het feestje is van 00:30 tot 06:00 uur en tickets zijn hier te koop.

 

STOUT en fieuw bij STECK - UITVERKOCHT

Ben jij ook zo klaar met al die goede voornemens en brave toekomstplannen voor het nieuwe jaar? Start 2020 dan lekker STOUT bij STECK! Leroy Joy draait B2B met DJ Kimi en DJ Team Candy Says draait. Het feestje duur van 00:30 tot 06:00 uur. Heb je nog geen kaartje kunnen scoren? Jammer... Helaas is dit feestje helemaal uitverkocht.

 

New Year's Eve bij de Bierfabriek

Let's start 2020 with a Bang! 2019 was tof en '20 wordt nog toffer. Bij de Bierfabriek ga je knallend het nieuwjaar in met DJ OKKIE. Wil je voor de bubbels eerst nog lekker eten? Er is een speciaal donkere dagen menu, je hoeft alleen te reserveren. Het feestje zelf duurt van 00:30 tot 04:00 uur.

 

DIXXO Herman bij O.J.V. de Koornbeurs

Ben je na oud en nieuw weer helemaal bijgeslapen en alweer op zoek naar het volgende feestje? Geen probleem. Traditiegetrouw kun je op 1 januari naar DIXXO Herman in de Koornbeurs, waar Heman heel de avond alles wat jij wil horen zal draaien tussen 22:00 en 04:00 uur. Entree is gratis.


Benieuwd naar wat er de komende dagen nog meer te doen is in Delft? Het volledige programma bekijk je in de agenda.